Renovering og rehabilitering

Vi utfører alle typer renovering og rehabilitering på boliger og bygg – innvendig som utvendig. Går du med oppussingsplaner som du ønsker å overlate til erfarne fagfolk?

Vi i Totalservice 24 gjør gjerne jobben for deg!

Avtal befaring

Vi utfører blant annet:

Skifte av bordkledning

På tide å skifte ytterveggen på huset? Bordkledningen blir utsatt for store mengder slitasje med tiden. Vi skifter bordkledning for deg – effektivt og til en konkurransedyktig pris.

Isolering

Etterisolering av bolig er et smart trekk om du ønsker å redusere energiutgiftene for boligen din. Har du nylig isolert, vil det også ta seg godt ut på en boligsalgsrapport ved boligsalg i senere tid. Vi tar oss av isoleringsjobben for deg!

Maling og tapetsering

Maling og tapetsering er i utgangspunktet et helt eget fagfelt, men dette er også noe vi har kompetanse til å utføre.

Oppussing

Er det på tide å gi rommene i huset en seriøs oppgradering? Vi kan bistå med alt fra riving av vegger og gulv til montering av gipsplater, gulvlegging, tapetsering, ny fôring og mye annet.

Skifte av vinduer

Visste du at gamle vinduer ofte er skyld i en stor andel av varmetapet fra boligen? De kan også gi en guffen trekk i boligen og dermed dempe bokomforten din. Vinduer er produkter som stadig moderniseres, og både du og strømregningen kan merke stor forskjell ved å skifte ut de gamle. Vi gjør jobben for deg!

Ønsker du å motta et prisanslag?

Kontakt oss gjerne for å fortelle mer om dine planer, slik at vi får et grunnlag til å gi deg et mest mulig nøyaktig prisanslag.

Be om prisanslag